Noutăți

Caii-putere și-au dat întâlnire weekend-ul trecut la Poiana Brașov unde s-a disputat a III-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop.

Printre protagoniștii evenimentului care a adunat pe marginea circuitului peste 10.000 de oameni a fost și Mihai Leu, pilotul susținut de Superbet și pe parcursul sezonului 2019. Acesta a făcut furori datorită Ferrari-ului său care prinde și 300 de kilometri pe oră și care a fost pe post de magnet pentru fani. Mii de oameni s-au fotografiat cu bolidul, inclusiv două personalități importante, Constantin Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sportului, și gimnastul Marian Drăgulescu. Deși demnitarul a cochetat în tinerețe cu fotbalul, iar Drăgulescu e campion olimpic la sărituri, ambii au fost impresionați de energia dezvoltată în jurul raliurilor și au petrecut zeci de minute în compania pilotului favorit al Superbet. Ultimul și-a luat chiar inima în dinți și i-a fost copilot lui Mihau Leu pentru un rapid tur care i-a urcat adrenalina la cote maxime. 

Dragi colegi,

Luna mai a anului 2019 va rămâne în istoria grupului nostru drept una din bornele business-ului Superbet, în cel de-al 11-lea an de existență a sa. După cum știți deja, pe 7 mai, Superbet și Blackstone au semnat un parteneriat prin care compania americană listată pe Bursa new-yorkeză a devenit acționar minoritar al Superbet-ului într-o tranzacție de 175 de milioane de euro.

Iubim atletismul

Am alergat și ne-am distrat la SportGuru Timișoara 21k

5 mai a fost ziua în care v-am dat întâlnire la mișcare și voie bună în cadrul SportGuru Timișoara 21k, un eveniment la care Superbet a fost sponsor principal. Deși vremea a fost puțin ploioasă am fost foarte plăcut surprinși să constatăm că aproape 30 de colegi au răspuns prezent.

90.000 de pariuri gratuite X 10 lei

Încheiem sezonul fotbalistic și punctăm Roland Garros-ul printr-o campanie unică pentru clienții noștri din retail.

În perioada următoare pregătim o surpriză frumoasă pentru clienții noștri care pariază în agenții. Este vorba despre ceva unic pe piața din România în acest moment: peste 90.000 de pariuri gratuite în valoare de câte 10 lei care pot fi folosite pentru a juca pe ultimele etape din campionatele Europei, pe turneul de tenis de la Roland Garros, pe finalele cupelor europene și pe multe alte competiții interesante. Mecanismul este simplu.

Mihai Leu – Campion

Pilotul susținut de Superbet a impresionat la Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, de la Râșnov

Mihai Leu este unul dintre numele mari alături de care mergem braț la braț de ceva vreme, iar acest parteneriat s-a dovedit avantajos de ambele părți. Din acest motiv am continuat bucuroși colaborarea și pentru competițiile din 2019, pe care pilotul nostru favorit le-a început cu dreptul. La Râșnov, în weekend-ul 6-7 aprilie, Mihai Leu a dominat etapa de debut, cea montană, la clasa GT a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop.

Urmează Sports Festival

Vă așteptăm din nou la Cluj-Napoca pentru un eveniment unic în România

2018 a fost un an plin de parteneriate frumoase, dar unul dintre cele cu care ne mândrim foarte mult este Sports Festival. Regalul sportiv găzduit de Cluj-Napoca se va reedita și anul acesta, între 13 și 16 iunie, și vom fi din nou printre principalii parteneri ai evenimentului. Astfel, dacă ați ratat prima ediție și v-a părut rău sau ați fost printre cei 35.000 de spectatori, vă puteți planifica deja o primă vacanță de vară în inima Ardealului.

Teqball = Distracție

V-am prezentat cel mai nou sport din România: teqball

Pentru 2019 ne-am propus să fim alături de tot ce înseamnă sport, mișcare și stil de viață sănătos și nu închidem niciodată cercul. Suntem mereu deschiși către nou, iar sâmbătă, 20 Aprilie, am sponsorizat alături de Magic Jackpot un eveniment inedit, la care ați fost invitați. Cei care ați ajuns la Carrefour Băneasa ați putut vedea o competiție de teqball, cel mai nou sport din România. Acesta a fost inventat în Ungaria în 2014 și este un fel de tenis de masă cu piciorul care se joacă 2 la 2 folosind o minge de fotbal.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2019 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.