Noutăți

Continuăm să vă prezentăm departamentele din cadrul grupului Superbet, liderul național în domeniul Betting & Gaming. Luna februarie e o lună festivă pentru Superbet.ro. Sărbătorim 3 ani de când s-au lansat operațiunile în online, ocazie pentru a vă prezenta activitatea colegilor care sunt într-o relație continuă cu jucătorii care rulează la noi sume mari. Haideți într-o vizită în care vom primi 9 răspunsuri la 9 întrebări care vă pot ajuta să descoperiți activitatea și oamenii din acest departament special. Atenție! Schimbăm puțin registrul interviurilor de până acum. 

 1. Când a fost înființat departamentul VIP?

"Ideea de a construi un departament dedicat clienților VIP a aparut la începutul anului 2017, la un an după lansarea site-ului. Proiectul propriu-zis a luat însă amploare la jumătate anului 2017, atunci când am început să împărtășim alături de jucătorii noștri recunoștința pe care le-o purtăm pentru fidelitatea lor față de acest brand” - ne-a declarat Mirela, “Căpitanul” Echipei VIP.

 1. Ce face departamentul VIP?

Știți cu toții probabil că departamentul VIP are rolul de a fideliza jucătorii care rulează sumele cele mai mari pe Superbet.ro și prin aplicația Superbet. Dar vrem câteva exemple concrete de activități prin care acestora li se oferă o experiență cât mai plăcută pe site.  "Desigur. Vă povestim cu drag. Organizăm evenimente în care ieșim alături de clienți să vizionăm meciuri sau mergem direct pe stadion alături de clienți și familiile/prietenii lor să vedem meciurile live; sărbătorim alaturi de clienții nostri VIP: zilele lor de naștere, zilele onomastice, sărbătorile importante: Crăciun, Paște, Valentine’s Day, ziua Naționala, etc)."

 1. Cine face parte din departamentul VIP și eventual câteva cuvinte despre fiecare? 

 

Echipa VIP este construită din 7 membri. Acum… răspunsul e surpriză și pentru voi care ne citiți, și pentru ei… cei caracterizați! Deci… start joc!

Andrei - ‘traderul echipei’  ⚽ - pasionat de sport până în măduva oaselor;

Bogdan – high roller-ul & loteristul echipei  🎰 - pasionat de jocurile de casino;

Vladimir – “imigrantul”-fratele repatriat al echipei, mare fan Liverpool 🎊

Andreea -  moldoveanca echipei; pasionată de glumițe de tipul : ,,Și fași"

Virginia – „Doza de energie„ a echipei 💣, nume de scenă “Heta” from Geta;

Cristi – RNG-istul echipei 👑 , pasionat de "Cadâne"

Mirela – “teroristul" echipei 🔫, pasionată de respectarea planului cu o disciplină nemțească.

 1. Sunt în departamentul VIP colegi care au lucrat anterior în alte departamente?

“ Da, avem două colege care au lucrat în echipa de Suport (Virginia și Andreea). Ele au fost transferate la departamentul VIP, în momentul în care am decis să mărim echipa.”

 1. Cum se distrează colegii din echipa VIP în afara orelor de program?

 

Sinceritatea totală continuă! Atât de mult încât veți descoperi și un guilty pleasure: "Lucrăm cu pasiune și nu simțim cât de repede trece programul de la birou.  Până și în timpul liber încercăm să avem cât mai multe activitați împreună (mergem împreună la filme, la masă, la concerte...).”

 1. Care este cel mai ieșit din comun cadou oferit unui client VIP?

 

"Am vizionat Finala Mondialului din 2018 alături de un număr restrâns de jucători VIP. La sfârșitul meciului, i-am surprins cu o tombolă. Norocoșii câștigători au avut parte de o aventură memorabilă: o plimbare cu elicopterul deasupra Bucureștiului. Fiecare câștigător a avut posibilitatea să se bucure de această experiență alături de câțiva prieteni.” Ei continuă să joace la Superbet și azi. Nu doar pe site, ci și în agenții.

 1. 7. Care e cel mai mare câștig reușit de un jucător VIP în 2019?

 

"Ne vizitați la fix. Săptămâna trecută, un jucător VIP a prins 2 bilete câștigătoare de câte 142.000 Lei fiecare. Dar și miza a fost mare. Pe fiecare bilet, jucătorul a pariat câte 20.000 Lei!” Puteți verifica și voi biletul repetat de 2 ori. Seria lui este: 894Q-BRVAHV.

 1. Ce cadouri ați facut de Valentine’s clienților?

 

Și pentru că suntem între Valentine’s și Dragobete…. Nu aveam cum să nu îi întrebăm pe colegi despre ce au planificat pentru Valentine’s.  “Am rugat clienții să ne răspundă la întrebarea: “Cum îți petreci Valentine’s Day? Le-am acordat acestora și 3 variante de raspuns din care să-și aleagă varianta potrivită pentru fiecare, mai exact: 1) cu Iubita/Iubitul; 2) Cu tovarășii la bere; 3) Pariind un bilet norocos la Superbet. Toate răspunsurile au fost câștigătoare, iar clienții au fost bonusați în funcție de răspunsuri. Toată ziua ne-am distrat maxim alături de clienții nostri, a fost o zi plină de energie pozitivă și de voie bună.”

 1. La urmă, ne relaxăm cu “pariuri” pe care le pun membrii Echipei VIP. Mai exact, vorbim despre răspunsuri la 4 întrebări care acoperă anul sportiv 2019:   

 

 1. A) Credeți că Simona Halep va mai cuceri un Grand Slam anul acesta sau credeți că România va cuceri Cupa FED?

"Sperăm ca Simona Halep să câștige ceva mișto în 2019; cele mai mari șanse le are însă la Roland Garros. Dar am vrea să vedem și echipa noastră câștigând FED Cup!"

 1. B) Credeți că Tineretul va reuși să treacă de grupe la Euro U 21 Italia & San Marino?

"Noi ne dorim, dar șansele sunt foarte, foarte mici."

 1. C) Credeți că vom avea din nou echipă în grupele Ligii Campionilor sau credeți că România se va califica la Euro 2020?

"Sperăm și aici 😊, dar simțim că sperăm degeaba."

 1. D) Naționala de handbal feminin e singura echipă reprezentativă care a jucat la toate turneele finale de Cupă Mondială. Care va fi performanța ei la Mondialul din 2019? 

"Aici putem spera cu adevărat la o clasare între primele 3 echipe ale Lumii!”

Le mulțumim colegilor de la departamentul VIP. Le dorim succes și câți mai mulți jucători care să intre în programele lor de fidelizare. Povestea Superbet continuă. Ne bucurăm să stăm de vorbă cu toate departamentele și să vă prezentăm activitatea lor. Dacă nu am ajuns încă și la voi, ajungem sigur în viitorul apropiat! Împreună suntem Echipa Superbet! Și primim săptămânal noi colegi. Aplicațiile pentru un job în cadrul Superbet se primesc non-stop pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

În 2019, Superbet ridică miza - mergem în trei direcții strategice

Dragi colegi,

Bine v-am regăsit! Echipa noastră a încheiat pe locul I maratonul anului 2018 în domeniul Betting & Gaming, unde competiția crește de la an la an și ne impune să fim uniți, motivați, pasionați și profesioniști. Am demonstrat toate acestea în anul 2018, unul plin cu evenimente sportive majore, cu lansări de noi produse, cu o extindere fără precedent a rețelei noastre de agenții, cu ample campanii de marketing și cu obiective ambițioase atinse. Acum, suntem capacitați să menținem ritmul. Am trecut repede peste euforia bilanțului pozitiv și iată-ne deja în plin sprint în acest 2019 care a început frumos.

Superbet susține filmul românesc.

Puteți să jucați și voi în Miami Bici!

Sperăm că în ultima perioadă v-am surprins plăcut cu proiectele noi în care v-ați putut implica, dar acum… ridicăm miza! Astfel, după ani de contribuții la susținerea sportului românesc, de curând am lărgit aria de acțiune și am mers și lângă filmul autohton.

Echipa de HR face o muncă solicitantă, fiindcă implică multă atenție, migală și rigoare în respectarea procedurilor legale, dar și puterea de a te adapta la nevoile colegilor. 

Cristina, Emina, Irina, Gina, Martha, Ana, Valentin, Bogdan și Ovidiu sunt liantul dintre noi și compania pentru care lucrăm, pentru tot ceea ce inseamna administrarea unui contract de munca si acordarea salariilor, a bonusurilor si a celorlalte beneficiide care se bucura intreaga echipa Superbet.

Superbet a premiat 80.000 de pariori!

Mulțumim tuturor colegilor din agenții pentru contribuția la succesul campaniei noastre de Crăciun. Împreună, am oferit cadouri pe gustul pariorilor noștri din întreaga țară. Valoarea premiilor a trecut de 800.000 lei! Între 22-30 decembrie, în fiecare agenție Superbet și pe superbet.ro am acordat în total peste 80.000 de premii!

Un bucureștean a câștigat peste 100.000 de euro la XJackpot

Un alt super-câștig a fost reușit în primele zile ale noului an la un aparat dintr-o agenție Superbet din București. Valentin Diaconu a fost fericitul care a prins 475.621 de lei, după ce pe ecran i-a apărut mesajul XJackpot.

Pariul Șansă devine SuperȘansă. Clienții vor putea câștiga și cu două evenimente pierdute

Venim cu o super-veste pentru jucătorii noștri. Pentru a puncta cât mai bine aniversarea a 10 ani de când suntem împreună, Pariul Șansă se va transforma în SuperȘansă, mutare care le va aduce clienților mai multe bilete câștigătoare. E o veste pe care aceștia se vor bucura s-o audă inclusiv de la voi, cei din linia întâi.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2019 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.