Noutăți

SUPER-CAMPIOANA MOMENTULUI: MIRABELA POPA! 500 carduri Superbet făcute de ea și SuperCadouri pentru noi toți într-un interviu eveniment!

Dragilor, Mirabela Popa din Timișoara a reușit o performanță uriașă. Un record național în materie de carduri Superbet eliberate: 500! Am aflat, ne-am bucurat și abia am așteptat să vorbim cu ea pentru a ne povesti despre modul în care a convins atâția clienți să intre în cel mai amplu program național de loialitate din domeniul pariurilor sportive. Să ne dea datele personale și să îi facă să devină și mai apropiați de noi. Ne-am pregătit noi în cadrul echipei Super-Job cu întrebările și am aranjat o întâlnire live-online cu Mirabela, într-una din zilele ei libere. Dar întâlnirea ne-a luat cu totul prin surprindere, în sensul că pur și simplu, interviul a decurs de la sine, entuziasmul Mirabelei fiind cel care a dictat ritmul și cursul discuției.

Dragi Super-Colegi,

Superbet își asumă poziția de lider al industriei românești de Betting & Gaming și devine prima companie din acest domeniu care se implică în lupta împotriva COVID-19 printr-o donație substanțială: 1.000.000 de Lei pentru cumpărarea de echipamente care îi protejează și ajută pe medicii aflați în prima linie în această perioadă dificilă.

Invitație la film

Supercolegi, ce faceți marți 25 februarie? Vă dăm noi o idee! Mergem la film! Și nu orice film, ci unul susținut de Superbet de la bun început și până acum, când a ieșit pe marile ecrane. Exact, este vorba de Miami Bici, iar vizionarea este una de gală, special organizată pentru angajații Superbet. 

ÎNVAȚĂ RAPID TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII SĂ TE APERI DE CORONAVIRUS!

În Super-Echipa noastră căutăm mereu să ne ajutăm dincolo de spațiul în care muncim. Devenim repede o familie în care fiecare devine responsabil pentru binele celui de lângă el. Ne bucurăm să îți punem la dispoziție un modul eficient și atractiv, pe care echipa noastră îl folosește pentru a învăța cum să prevină și să oprească răspândirea Coronavirusului.

Ne pregătim pentru un 2020 memorabil

Dragi colegi,

2019 a fost pentru Superbet un an foarte intens, dominat de schimbări, decizii și evenimente care au transformat compania noastră într-una globală. Investițiile în IT, lansarea aplicației de mobil, extinderea constantă a rețelei de agenții din retail, explozia pe care am avut-o în online, unde ne-am dublat numărul clienților într-un singur an, dar și cooptarea în acționariat a gigantului Blackstone ne-au făcut să înaintăm pe acest drum internațional. Ca o confirmare, a venit de curând vestea că Superbet a obținut licența de operare și în Cipru, fapt care mai adaugă o piață în portofoliul de țări în care suntem prezenți. Foarte mult ne mândrim și cu parteneriatele din lumea sportului. În 2019 am creat #SustinemSportulRomanesc, o umbrelă sub care adăpostim tot mai multe discipline.

Superbet preia parteneriatul cu Cătălin Moroșanu & Dynamite Fighting Show

Prima gală în haine noi va fi la Arad, pe 5 martie, începând cu ora 20:00

Cătălin Moroșanu & Dynamite Fighting Show au reprezentat un proiect de frunte pentru GoBet în 2019 și nu puteam fi mai mulțumiți de cum au ieșit lucrurile. Așa cum mulți dintre voi bănuiau, vom rămâne alături de acest proiect excelent, dar cu o singură modificare: în loc de verdele GoBet vom invada ringul cu roșul de Superbet. Și suntem convinși că va fi super!

Dragi colegi, după cum probabil ați observat, am pictat micul ecran cu roșul de Superbet. Brandul nostru a lansat de curând o campanie publicitară, plecând de la superlativul din prima jumătate a numelui său: Super. Și putem spune că, da, așa este! Spotul nostru rulează deja pe toate televiziunile care contează în topul audiențelor, precum și pe televiziunile de sport. Pe YouTube puteți vedea versiunile de 45 de secunde și 60 de secunde, prima fiind cea care rulează la televiziuni. Din spotul TV vor fi decupate trei montaje diferite, dedicate celor trei moduri în care te Superbucuri de experiența de jucător Superbet: pariind în agenție, online și pe aplicație.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2020 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.