Noutăți

EXISTĂ EROI PRINTRE COLEGII NOȘTRI

În ziua în care unii colegi ne reprezentau la Bucharest MTB race 2018, alți 22 de colegi începeau cursurile programului „Există un erou”. Prin programul Există un erou, in 2018, voluntarii au sfidat moartea intervenind în 4.633 de cazuri COD ROȘU și 23.299 de cazuri COD GALBEN.

Timpul mediu de ajungere la caz a fost în peste 88% din cazuri sub 5 minute. Până în prezent, în acest program s-au înrolat 3.156 voluntari. Există un erou este programul care ne permite tuturor să dormim un pic mai liniștiți noaptea știind că persoanele dragi pot beneficia de ajutorul unui voluntar, dacă este cazul. Există un erou e programul care ne transformă în doar două zile în persoane mature, mai puternice, care dețin controlul în fața pericolelor. Deja, câțiva dintre colegii care au absolvit acest curs au fost solicitați pentru a salva vieți! Le mulțumim pentru curaj, devotament dar le apreciem și discreția. În timp ce voi citiți aceste rânduri, Superbet se mândrește deja cu două promoții de absolvenți ai acestui curs care ne învață cum putem salva la propriu, viața celor din jur. Sperăm că veți intra și voi în program!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.