Noutăți

BUCUREȘTI SUPER RALLY 2018

Am trăit împreună emoțiile ultimei etape din cadrul Campionatului Național de Super Rally. Sezonul competițional 2018 s-a încheiat la București pe un circuit stradal legendar în automobilismul românesc: Arcul de Triumf - Kiseleff - Piața Victoriei.

Traseu pe care în urmă cu aproape un secol, automobilismul românesc își etala virtuozitatea în fața familiei regale și a invitaților de sânge albastru. Compania noastră a fost sponsor al acestui eveniment care aliniază la start alături de pilotul susținut de noi, Mihai Leu, toți așii volanului aflați în activitate: Titi Aur, Andrei Dumitrescu, Lucien Hora, Paul Andronic, Bogdan Cozma, Lucian Răduț și Bogdan Marișca.

Colegii prezenți la eveniment l-au încurajat pe Mihai Leu și s-au bucurat de o cursă care a oferit spectacol și adrenalină. Ei au primit autografe de la Campionul de raliuri care ne este partener și s-au fotografiat cu bolidul său fabulos: un Ferrari 458 Challenge.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.