Noutăți

LEGENDELE GALAȚIULUI JOACĂ DIN NOU!

Superbet a reunit două generații de excepție ale sportului românesc într-un meci istoric. Fotbaliștii care au adus glorie Oțelului Galați s-au înfruntat într-o partidă la care suporterii doar visau. Generația ‘90 contra Generației 2011 - Campioană a României.

Fiecare dintre ele cu povestea și destinul ei. Amândouă, unite de iubirea și amintirile fanilor care le-au văzut evoluând pentru ultima oară pe gazon. Evenimentul a fost posibil grație implicării Superbet, sponsorul principal. Ne bucurăm pentru că am oferit un asemenea moment. Una dintre cele mai apreciate surprize a fost premierea jucătorilor din echipa Oțelului care în 1988 învingea uriașul Juventus Torino!

La eveniment au fost prezenți managerul regional Camelia Dia, manageri locali și peste 40 de operatori din echipa Superbet. O amintire care motivează echipa.

La stadion a fost prezenta și echipa de promotere, care a implicat suporterii în concursuri, cu premii din partea noastră, dacă postau o poză de la eveniment cu hashtagul #superbetsustinesportul. O seară cu multe amintiri frumoase pentru noi și toți cei cărora le-am oferit acest eveniment de neuitat.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.