Noutăți

MARKETING IN GAMBLING FORUM

Într-o zi cu meciuri tari în Champions League, marți, 6 noiembrie 2018, colega noastră de la marketing Alina Pupăză a fost alături de marketing manageri din liga mare a operatorilor de pariuri sportive și a reprezentat liderul național: Superbet. Ea a vorbit despre unul dintre obiectivele majore ale echipei noastre: susținerea sportului românesc, într-o perioadă în care performanțele sunt tot mai rare. Superbet se implică în diverse discipline sportive: fotbal, baschet, ciclism, tenis, volei de plajă, baschet 3 la 3. Pentru compania noastră, implicarea în fenomenul sportiv este o misiune strategică.

Ea ne apropie de suporterii care ne sunt clienți și contribuie la renașterea sportului românesc. Această rută e una care contribuie la menținerea Superbet în poziția de lider național în domeniul betting & gaming, o poziție onorantă câștigată cu multă muncă, într-un Superdeceniu de activitate.

Evenimentul organizat de revista Casino Life & Business Magazin a fost găzduit de sala de conferințe a hotelului Premier Palace. Panelul în cadrul căruia Alina a fost speaker a fost cel care a depășit durata alocată. Întrebările celor prezenți și răspunsurile au dus discuția în „prelungiri”. Profesioniștii activi din industrie au dezbătut situația actuală dar și perspectivele unui domeniu care a cunoscut o creștere fără precedent.

Alina Pupăză este o super-colegă de la care avem cu toții ce învăța despre devotament, pasiune, sacrificiu. E unul dintre oamenii care au crescut alături de compania noastră, câștigându-și cu multă muncă o experiență de peste 15 ani în industrie. Alina a experimentat mai multe joburi în domeniul Betting & Gaming: operator în agenție, apoi în echipa de callcenter, trainer, asistent manager, asistent marketing, marketing coordinator. Azi, ea activează ca marketing manager. Un traseu profesional frumos care ne inspiră și ne face să ne dorim să lucrăm alături de Alina la cât mai multe proiecte.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.