Noutăți

SUPERTECH! Avem un nou aliat: Tehnologia

Dragi colegi!

După zece ani de activitate cu suișurile și coborâșurile de care orice start-up se lovește, Superbet a reușit să devină lider detașat în industria de Betting & Gaming din România, dar și un jucător regional, cu un an de activitate pe puternica piață poloneză de profil. Din acest punct, obiectivele cele mai provocatoare pentru Superbet sunt menținerea poziției de lider și dezvoltarea regională și internațională.

 În acest prim Superdeceniu ne-am pregătit pentru momentul în care tehnologia face, iată, parte integrantă din viața noastră, la serviciu sau în afara lui. Atenți la progresul tehnologic și cu grijă pentru angajați, folosim tehnologia și pentru a ușura munca colegilor din agenții. Concret, suntem în plin proces de instalare a terminalelor de pariuri, cu ajutorul cărora clienții vor putea paria simplu, modern și rapid pentru extragerile Lucky Six, cursele virtuale de câini și Live.  

Aplicația Superbet a fost cerută insistent de clienții noștri, iar așteptarea a crescut pe măsură ce evenimentele majore se desfășurau: finalele Simonei la Australian Open și Roland Garros, unde a câștigat primul titlul de Grand Slam sau Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. S-a creat cadrul pentru un debut în forță. Astfel că, prima noastră aplicație nativă a fost un succes instant, ajungând pe primul loc în top instalări pentru iOS! Până în acest moment în care mă adresez vouă, peste 151.000 de pariori au instalat-o, numărul pariurilor plasate folosind aplicația depășind 2.000.000.

Campaniile de marketing pentru aplicație s-au adresat în online noilor jucători, am desfășurat o campanie de achiziții, iar în retail ne-am adresat colegelor și colegilor din teritoriu.

Altfel spus, Superbet își premiază clienții și angajații, deopotrivă. Colegele operatoare, managerii de zonă și managerii regionali au fost recompensați, în funcție de performanțe. Trebuie să vă mai spun și că am avut grijă să gândim un mecanism care a oferit șanse egale tuturor colegilor, indiferent de numărul clienților din agenție. Mai exact, am ținut cont de creșterea procentuală și nu am făcut topuri, fiindcă unele agenții au un avantaj din poziționarea în locații extrem de tranzitate. Până azi, am acordat în teritoriu premii de peste 15.000 Euro. Dintre cele 13 agenții care au fost recompensate, cu cele mai bune performanțe au fost Vaslui 04, Giurgiu 05 și Sighetu Marmației 03.

Vă mulțumesc pentru pasiunea și profesionalismul de care dați dovadă în fiecare zi!

Împreună suntem 

Echipa Superbet

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.