Noutăți

PARIURI GRATUITE PENTRU TOATĂ ROMÂNIA!

Campania de Crăciun pe care o desfășurăm în agenții și pe superbet.ro le oferă clienților noștri posibilitatea de a câștiga premii timp de 9 zile consecutive, în intervalul 22 – 30 decembrie.

 Garantăm premii în fiecare zi, în fiecare agenție! Este vorba despre Pariuri Gratuite în valoare de 10 lei fiecare. Clienții noștri participă cu toate biletele pre-meci plasate, indiferent de suma pariată și indiferent de cotă! Ne așteptăm să bucurăm pariorii din toată țara cu această promoție generoasă și ne dorim să o promovezi și tu jucătorilor din agenția ta! Iar perioada în care primesc bonusurile este una care oferă evenimente în competiții de top, care sunt profitabile pentru pariori: Premier League, Serie A, NBA, NHL și Euroliga de baschet.

Ne dorim foarte mult să premiem câți mai mulți jucători. Pentru că Superbet atrage pariorii experimentați, știm că fiecare Pariu Gratuit primit poate aduce câștiguri de zeci de mii de lei clienților noștri.

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2019 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.