Noutăți

În 2018 am transformat visurile în realitate

Dragi colegi,

Iată-ne ajunși la finalul unui an de referință pentru grupul nostru. Anul 2018 este anul în care am contabilizatpeste 1.000 de agenții Superbet și Go!Bet. De asemenea, în aceste 12 luni ne-am asumat rolul de portdrapel pentru susținerea sportului românesc, la toate nivelurile acestuia (sportivi, cluburi și evenimente), prin comunicarea sub umbrela #superbetsustinesportulromanesc. Nu am uitat nici de produsele oferite clienților noștri. Am introdus peste 380 de noi tipuri de pariuri sportive în ofertă, am lansat prima aplicație mobila Superbet, am început dotarea agențiilor cu terminale de pariuri, am desfășurat campanii și activări de marketing și continuam  dezvoltarea în zona IT prin investițiile masive efectuate  în tehnologie.

Ca un bonus onorant pentru compania noastră, anul 2018 este anul în care am reușit să ne facem remarcați în întregul ecosistem de business românesc, nu doar în cel al pieței pe care activăm. Superbet a devenit unul dintre cele mai sănătoase pariuri în materie de business pe care mizează România la nivel extern.

Toate aceste lucruri au atras după sine aplauzele publicului și recunoașterea din partea profesioniștilor. Superbet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem „Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est”, distincție oferită în 2017 și 2018, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. 

Ne trecem împreună în palmares un an 2018 în care am atins obiective îndrăznețe pe toate planurile. Iar bucuria reușitelor din acest an e un sentiment care ne oferă energia și curajul pentru a ne stabili obiective majore în 2019, un an ce se anunță cel puțin la fel de spectaculos pe toate planurile. După cum ați observat, nouă, celor din familia Superbet, nu ne este teamă să visăm. O facem pentru că este sănătos și, cel mai important, pentru că avem toate motivele. Munca susținută pe care o depunem zilnic fiecare dintre noi, în fiecare colț al țării cât și în străinătate, ne oferă un avantaj pe care competitorii noștri nu îl au: ne permite să transformăm visurile în realitate.

Pentru tot ceea ce am realizat și vom construi împreună și de aici înainte, vă mulțumim și vă invităm să visați alături de noi.

Până anul viitor, vă îndemnăm la bucurie și liniște alături de cei dragi. Sărbători fericite!

Vlad Ardeleanu

Director General

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2019 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.