Noutăți

Departamentul HR: zilnic în dialog cu tine!

Echipa de HR face o muncă solicitantă, fiindcă implică multă atenție, migală și rigoare în respectarea procedurilor legale, dar și puterea de a te adapta la nevoile colegilor. 

Cristina, Emina, Irina, Gina, Martha, Ana, Valentin, Bogdan și Ovidiu sunt liantul dintre noi și compania pentru care lucrăm, pentru tot ceea ce inseamna administrarea unui contract de munca si acordarea salariilor, a bonusurilor si a celorlalte beneficiide care se bucura intreaga echipa Superbet.

Dincolo de matematică si atentie la calcule, e foarte multă emoție, pentru ca relația directă cu oamenii este una care te consumă. Echipa HR este zi de zi în contact cu noi, fără să impună a astepta 30 de zile pentru eliberarea unei adeverințe  J sau pentru raspunsul la solicitări pe diverse teme. 

Iar colegele din echipa SSM-HR, Constanta, Monika, Madalina, Teodora si Ana Maria, sunt cele care fac tot ceea ce e necesar pentru ca activitatea noastra, a tuturor, sa se desfasoare zilnic in cele mai sigure conditii.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

O adresă de mail pe care trebuie să o avem cu toții salvată. E cel mai accesibil mod în care putem să-i contactăm. Ei ne răspund la fiecare solicitare și au un obiectiv clar de a soluționa fiecare cerere. “Suntem aproape de colegi și vrem să simtă că nu suntem “un birou la sediul central”. Suntem colegi, suntem oameni la fel ca ei și nu vrem să fie intimidați. Trebuie să fie deschiși cu noi.” 

Colegul. Echipa. Compania

Colegii din Echipa HR ne mai spun lucruri din culisele strategiei lor: jobul în cadrul Superbet trebuie să aibă un impact pozitiv atât asupra vieții personale a angajatului (un venit stabil, plătit la timp, care îi va permite să-și planifice cheltuieli), cât și asupra echipei în care el se integrează (acoperă un gol, aduce plus valoare, contribuie la construirea unui spirit de echipă) și  bineînțeles, asupra companiei (pe care noua resursă umană o ajută să-și mențină ritmul constant de dezvoltare).

Pentru echipa HR, atitudinea angajatului este esențială. Industria de Betting & Gaming e un mediu foarte competitiv, în care trebuie să ai zi de zi motivația de a fi cel mai bun. Mai ales când ești în echipa liderului național în acest domeniu. Superbet e singura companie românească premiată internațional, drept “Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est”. Premiu onorant, primit în 2017 și 2018, ani care au marcat și extinderea accelerată a rețelei de agenții, ajunsă azi la o cifră impresionantă: peste 1.000!

Vizitele în teritoriu

Cu peste 3.500 colegi în echipă, vă dați seama de volumul de muncă al celor de la HR. Iar activitatea de la birou e completată de acțiuni care fac diferența: vizitele în teritoriu, desfășurate pe tot parcursul anului.

Cristina Ceaușu își propune să discute față în față, nu doar telefonic, cu cât mai multi colegi, casiere si casieri, asa ca delegațiile ei acoperă întreaga țară pe parcursul unui an calendaristic. Știe să asculte, are experiența lucrului cu orice tip de client și cu orice tip de angajat și incearca sa ofere oricui are nevoie, sfaturi, dar mai ales soluții. 

“Misiunea mea este să-i fac pe colegii din agenție să conștientizeze progresele pe care le fac, să treacă peste momentele mai puțin bune, să știe că trebuie să aibă o relație constructivă bazată pe încredere, respect și suport reciproc cu superiorul lor.” - ne-a spus Cristina Ceaușu, chiar înainte să plece într-un tur prin agențiile din Argeș.

Apreciem efortul echipei HR de a ne face pe fiecare dintre noi să simțim că suntem importanți pentru companie. Că solicitările noastre sunt ascultate și că ele pot ajunge în atenția unui superior ierarhic care poate oferi o soluție. Pentru noi, colegii din echipă, există Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru prietenii care nu ne sunt colegi, avem adresa la care ne pot trimite CV-urile: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2019 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.