Noutăți

Miami Bici

#FilmulAnului, sponsorizat de Superbet, a fost lansat în cinematografe pe 21 februarie

Dragi colegi, pe tot parcursul lui 2019 v-am bombardat cu informații despre superfilmul lui Codin Maticiuc, pe care l-am finanțat cu mare entuziasm și de la care avem mari așteptări. Iar după eforturi fantastice, un casting național maraton și filmări pe două continente, ne bucurăm să vă spunem că răbdarea a luat sfârșit.

Totul s-a derulat conform planului, iar pe 21 februarie pelicula regizată de Jesús del Cerro, în care îi vom vedea pe BRomania și Florin Piersic jr., a început proiecția pe marile ecrane. Miami Bici va reda aventura unor români care încearcă să-și facă un rost peste ocean, în SUA, plecând dintr-un cătun uitat de lume. Nu vă speriați, totul e o comedie de 5 stele, nu o dramă, cum s-au făcut multe pe marginea acestui subiect. Asta îl face deosebit, fapt pentru care vă recomandăm cu căldură să luați cu asalt cinematografele.

Și nu ezitați să vă lăudați tuturor, familiei, colegilor și prietenilor! S-a realizat și datorită marii familii Superbet, din care facem cu toții parte! Cu puțin noroc, mulți dintre voi se pot întâlni la intrarea în sală cu eroii din Miami Bici, deschiși la poze și autografe, cum chiar ei ne-au anunțat!

#HaidețiLaFilm!

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.