Noutăți

“Împreună suntem Ssssuper!”?

Dragi colegi, după cum probabil ați observat, am pictat micul ecran cu roșul de Superbet. Brandul nostru a lansat de curând o campanie publicitară, plecând de la superlativul din prima jumătate a numelui său: Super. Și putem spune că, da, așa este! Spotul nostru rulează deja pe toate televiziunile care contează în topul audiențelor, precum și pe televiziunile de sport. Pe YouTube puteți vedea versiunile de 45 de secunde și 60 de secunde, prima fiind cea care rulează la televiziuni. Din spotul TV vor fi decupate trei montaje diferite, dedicate celor trei moduri în care te Superbucuri de experiența de jucător Superbet: pariind în agenție, online și pe aplicație.

Ne Supermândrim cu spotul în care Superbăiatul care este eroul poveștii este Superharnic, Superdegașcă, Superinformat, Superpefază, fiindcă noi îi oferim Supermotive: Superofertă zilnică, Superpromoții, Superaplicații, Superplăți rapide ale câștigurilor, Supereditoriale și SuperStatistici în Revista Pariorilor și Superavancronici din aplicația de pariuri sportive numărul 1 în România, instalată și Superfolosită deja de peste un milion de români.

Vezi spotul și variantele lui mai scurte, arată-le prietenilor, clienților și pariem că vei fi inspirat să continui să fii unul dintre titularii din echipa noastră, cea alături de care, orice parior devine Superparior!

Vouă cum vă place?

Despre Superbet

Suntem peste 3000 de colegi. Și echipa noastră crește în fiecare săptămână. Vrem să te cunoaștem.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional! Hai în echipa liderului din domeniul Betting & Gaming!

VINO SĂ FIM COLEGI!

©2021 ADVANCED RETAIL SYSTEM All Rights Reserved.